Бив ворога до останнього подиху: у Дніпрі поховають Костянтина Срібного

умер прощание свеча 4200

У місто Вільногірськ прийшла трагічна звістка. У бою за Україну загинув Костянтин  Срібний, передає Горсовет.  Поховають Героя у Дніпрі.

Ще одна втрата, ще одне життя…
Вільногірська міська територіальна громада втратила ще одного свого воїна. Під час виконання бойового завдання, виявивши стійкість і мужність, загинув старший стрілець механізованого батальйону однієї з військових частин, старший солдат Костянтин Сергійович Срібний.

боец

Народився Костянтин Срібний 09 грудня 1991 року у місті Дніпро. Навчався у середній загальноосвітній школі №88. У будівельному професійно-технічному ліцеї здобув спеціальності електрогазозварювальника та водія автотранспортних засобів. Завжди захоплювався технікою. А ще мріяв стати військовим.

Декілька років проживав із родиною у с. Дідове Дмитрівського старостинського округу Вільногірської територіальної громади. Працював у воєнізованій охороні ТОВ «Мотронівський гірничозбагачувальний комбінат».

Коли розпочалась антитерористична операція, без роздумів пішов воювати за Україну, адже вважав за свій обов’язок стати на захист цілісності та незалежності рідної держави. Загалом був на передовій 3,5 роки.

24 лютого 2022 року, коли розпочалась активна фаза війни, був призваний Кам’янським РТЦК та СП на військову службу по мобілізації. 13 квітня Костянтин Сергійович Срібний загинув під населеним пунктом Барвінкове Харьківської області.

Поховають Героя на Краснопільському цвинтарі у м. Дніпро, за теперішнім місцем проживання родини.
Спокійний, товариський, сповнений оптимізму і впевнений у собі – саме таким запам’ятається Костянтин побратимам, друзям та колегам по роботі.
Висловлюємо щирі співчуття матері, жінці та доньці загиблого Героя.
Вічна пам’ять і вічна слава Українському Захисникові!

Нагадаємо, раніше ми писали Грозит до 8 лет тюрьмы: под Днепром мужчина воровал продукты