Близько 200 учасників УТВ і дитячі спортивні колективи долучилися до спортивно-танцювального марафону 

D3E0E23C-65E1-426D-A3DF-C736E300AA27

У парку ім. Т. Г. Шевченка у Дніпрі відбувся спортивно-танцювальний марафон під назвою "Рухайся у ритмі свого міста". Цей масовий захід зібрав учасників безкоштовного соціального проєкту "Університет третього віку", які активно відвідують заняття з оздоровчої зарядки та спортивних танців, а також дитячі спортивно-танцювальні колективи.

Кожна група виступила зі своєю програмою, демонструючи свої вміння та таланти. Учасники вразили глядачів своїм показовим виступом, виконуючи хореографію із великим майстерністю та енергією.

А під завершення заходу всі учасники разом виконали танцювальний флешмоб, створивши незабутній момент спільного руху та веселощів.

«Девіз марафону - «Рухайся у ритмі свого міста», а він у нашого Дніпра жвавий та активний. Близько 200 учасників УТВ та вихованці дитячих спортивних колективів приєдналися до марафону. Усіх охочих запрошуємо до дружньої родини УТВ - рухатися, танцювати разом з нами. Приємно дивитися на радісні, усміхнені обличчя усіх учасників цього чудового марафону. Це ще й гарне дозвілля для них», — підкреслила  завідувачка сектору планування заходів управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Маргарита Прядка. 


Зі свого боку, начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики міськради Олександр Осипов підкреслив: «Прислів’я «У здоровому тілі — здоровий дух» до сьогоднішнього спортивного свята дуже актуальне. Спорт — це життя!». 


Під час марафону тренери УТВ показали авторські майстер-класи з різних спортивно-танцювальних напрямів. 
«Дуже класно, що люди поважного віку приходять до наших груп  і займаються. У нас цікава програма. Це так чудово, що попри складні часи, ми усі гуртом можемо гарно проводити час і отримувати радісні емоції. Тож, запрошуємо усіх охочих приєднуватися до наших занять, якщо хочете бути здоровими, життєрадісними», — додала тренерка УТВ Аліна Левицька.