Борис Філатов показав, як за 7 років змінилася алея біля пам’ятника Слави

slava

Міський голова Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook оприлюднив відео, яке демонструє, як виглядала алея біля пам’ятника Слави у 2017 році та як вона виглядає нині. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на публікацію Бориса Філатова.

На тому відео – простір, де лише деінде ростуть дерева. Сьогодні ж алея прикрашена тюльпанами та квітучими сакурами. Міський голова нагадав, як разом з тодішнім послом Японії в Україні висаджував ці дерева.

 
-Коли у вже далекому 2017-му ми разом з тодішнім послом Японії в Україні Шіґекі Сумі висаджували в Дніпрі алею сакур, майже всім було байдуже. Але минуло сім років, і погуляти серед квітучих дерев та тюльпанів приїздить чи не пів міста, – написав Філатов.

20172017-rik
 
Міський голова Дніпра підкреслює, що є речі, дати справжню оцінку яким можна лише з плином часу.

 
-Від пусток, що стають затишними скверами. До висаджених квітів, що хоч якось допомагають людям не збожеволіти від тривожних думок під час страшної війни, – пише Борис Філітов.


За 7 років алея стала справжньою окрасою Дніпра. Тут люблять прогулюватися закохані пари, сім’ї з дітьми, а також просто люди, які хочуть відпочити від тривожних новин та насолодитися красою рідного міста.

За матеріалами Наше Місто.