Боронячи країну загинув командир взводу Криворізької танкової бригади Олександр Целік

умер прощание свеча 3900

22 вересня з’явилась ще одна сумна звістка про ие,що від отриманих на фронті травм 20 вересня у населеному пункті Оскіл на Харківщині обірвалося життя криаоріжанина Олександра Целіка.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на "Перший міський".

Чоловік до останнього подиху боронив країну від загарбників і був командиром танкового взводу Криворізької бригади.

Олександр Целік народився у Кривому Розі, закінчив тут школу та професійно-технічне училище №29. Першим місцем роботи захисника стало підприємство «Криворіжсталь». Упродовж 1996-1998 років служив у Збройних Силах України. Після цього був монтажником сталевих і залізобетонних конструкцій в ДП «Криворізьке спеціалізоване управління №1». З 1999 по 2011 роки служив в органах внутрішніх справ. Заочно закінчив два вищі навчальні заклади – Криворізький технічний університет та Дніпропетровський державний університет. Наприкінці 2011 року працевлаштувався на Криворізький залізорудний комбінат.

29 жовтня 2019 року Олександр Целік підписав контракт та приєднався до лав ЗСУ, адже був справжнім патріотом. Чоловік командував танковим взводом танкової роти танкового батальйону 17-ої окремої танкової Криворізької бригади імені Костянтина Пестушка. Мав звання сержанта. З початку широкомасштабного вторгнення наш воїн не встав сидіти дома й відправився протистояти окупантам. Боронив державу чоловік на Харківщині у населеному пункті Оскіл. Саме там 20 вересня серце криворіжця трагічно зупинилося від отриманих поранень.

У Олександра Целіка залишились дружина та син.

ум

Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Слава Герою!

Раніше ми повідомляли, У Запоріжжі ворожа ракета вбила 65-річного працівника готелю.

У Дніпрі труп померлого чоловіка пролежав у квартирі дві доби.