Будьте уважні, що ви читаєте: дніпрян просять підтримувати один одного і ділитись новинами

сдм

Сьогодні 5 березня в ДніпроОДА відбувся брифінг прес-офіцера Дніпропетровського обласного центру комплектування та соціальної підтримки Іллі Божко. Про це повідомляє Горсовет с місця подій.

Слава Україні! Сьогодні ми поговоримо про те, як проходе робота Дніпропетровського обласного центру комплектування та соціальної підтримки.  Я хочу вас порадувати наша область перша, яка укомплектована людьми. За останні дні через стіни військкоматів пройшли 20000 чоловік, котрі готові служити.

Всі ви читаєте стрічки і я впевнений, що це офіційні. Благаю будьте уважні, що ви читаєте.  Будь ласка, будьте готові, що  деякий час буде спостерігатися спадок настрою, але це тимчасово. 

За словами Іллі Божка, наразі жодного обласного центру ворог не взяв. Інформація, яка шириться мережею та яку намагаються ширити оккупанти не достовірна, це робиться для того, збити наш настрой. Але нічого у них не вийде, бо ви слідкуєте за офіційними сторінками.

Коли ми чинимо супротив гуманітарний, інформаційний, силовий та інше - це ті маленькі кроки, що приближать нашу перемогу.
Ми як били, та б'ємо, наступний крок ми його викинемо з нашої земли. Що ми помічаємо зараз: трохи спав адреналін і зараз починається методична робота. 
Підтримуйте один одного, ділиться новинами про перемоги та вірте у ЗСУ, - розповів під час брифинга Ілля Божко.

Нагадаємо, раніше ми писали В Херсоне люди вышли на митинг: враг начал стрельбу, но наших это не остановило