Центр підтримки дітей та сімей «Обійми» у Дніпрі рятують пари від розлучень

o_1gs4o2n1ln8r7g2lj4gc1hg2ov

21 січня у світі відмічається Міжнародний день обіймів. Це чудовий привід для того, щоб не тільки обійняти своїх близьких людей, а й звернутись по допомогу до фахівців, повідомляє про Новини Дніпра сайт «Наше місто».

Дніпро піклується про тих, кому потрібна дієва підтримка. У нашому місті успішно працює Центр соціальної підтримки дітей та сімей “Обійми” за адресою: вул. Яскрава, 41. 

o_1gs4o2n1ng931if11e6gdghse62p3

 – До нас часто звертаються переселенці, які потребують допомоги, – зазначає директор центру «Обійми»    Наталія Журавель. – Приходять і дніпряни.  З ними працює психолог, логопед, фахівець з соціальної роботи. Їхні послуги безоплатні.

o_1gs4o2n1qjnpq1i1pod1u9nnbm2p6 (1)

Щоденно у центрі проходить до 10 індивідуальних та групових занять з 4-8 сім’ями. Послуги також надаються у дистанційному форматі – за зручним для відвідувачів графіком.  Останнім часом в «Обійми» все частіше звертаються сім’ї в стадії розлучення. Тому що стрес, в якому ми всі живемо, нерідко негативно позначається на стосунках подружжя. Психолог проводить з такими парами тренінги, консультації, мета яких –  збереження родини.

Звернутись до центру «Обійми» можна за телефоном:(097) 449-37- 53.