Черговий по місту передав військовим чергову партію тепловізорів від міської ради Дніпра

photo_2023-07-15_13-01-28

Сьогодні, 15 липня, за дорученням міського голови Бориса Філатова черговий по місту заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дмитро Редька передав тепловізори військовим. Про це повідомляє телеканал ДніпроТВ.

“Сподіваємось, що допомога, яку надає міська рада прискорить Перемогу над ворогом. В цьому році департаментом було закуплено 190 таких приладів, які передавались протягом цього півроку, так, наприклад, минулого місяця було передано близько 70 тепловізорів. Сьогодні передали ще 20″, – сказав Дмитро Редька.

Дніпро є одним з найпотужніших міст, який допомагає армії. З початку повномасштабного вторгнення міська рада передає щотижня допомогу нашим військовим: це й технічні засоби, автівки, одяг, засоби індивідуального захисту

Тепловізори є необхідним знаряддям для своєчасного виявлення противника в темну пору доби та в умовах обмеженої видимості, це може бути дощ, туман. Своєчасне виявлення ворога дозволяє зберегти життя та здоров’я наших військовослужбовців.