Чи зупинятиметься електротранспорт під час сирени в Дніпрі?

dcb79212-4ab0-4da8-a61e-5078c690d56c

У вівторок увечері, 2 серпня, у Дніпрі під час повітряної тривоги зупинився рух трамваїв та тролейбусів. Чим це було зумовлено і чи тепер буде електротранспорт робити зупинки під час сирен? Про це сьогодні розповість Gorsovet.

Вчора, 2 серпня було отримано оперативну інформацію, що Росія готує ракетні удари по кількох містах України, в тому числі і по місту Дніпру. Тому, оскільки наш електротранспорт найбільш уразливий, він підключений до електромереж, було прийнято рішення прибрати трамваї та тролейбуси з мостів, віадуків, небезпечних місць. А також з метою безпеки зупинити рух на схилах та на підйомах , - каже заступник директора з експлуатації та перевезень КП «Дніпровський електротранспорт» Дніпровської міськради Володимир Сусленков

Також він повдомив, що коли була відома оперативна інформація по Дніпру, у місті  і раніше припинявся рух трамваїв та тролейбусів під час тривоги. Проте раніше це не збігалося з годиною-пік, як 2 серпня.

У майбутньому орієнтуватимемося щодо ситуації. Якщо знову буде інформація, що ракети летять на Дніпро, рух зупинятиметься. Залишатися людям у салоні транспорту чи ні, це справа кожного. Щодо повернення коштів, то законодавством це не обумовлено. Але пасажир може скористатися своїм квитком, коли його транспорт відновить рух», – розповів Володимир Сусленков.

Він зазначив, що надалі приватні перевізники мають діяти згідно зі своїми інструкціями.

Раніше ми повідомляли, що скільки у Дніпрі нехлюї можуть заплатити за несвоєчасне скошування трави