Чого українцям чекати від повного місяця, який прийде вже у неділю. Поради астропсихолога

MyCollages - 2022-10-05T183158.489

Період повного місяця, який прийде 9 жовтня, припадає на нетривалий сприятливий космічний період, тому що 3 жовтня ми вийшли із періоду ретроградного Меркурія. Про це повідомила астропсихолог Олена Осипенко, передає Gorsovet.

Астропсихолог радить українцям виконувати свої важливі справи саме у період з 5 по 20 жовтня.

Повний місяць 9 жовтня - це серединна точка між новолуннями 26 вересня та 25 жовтня. Ця повня готує нас усіх до майбутніх важливих космічних подій - сонячного та місячного затемнення, які відбудуться 25 жовтня та 8 листопада відповідно. А 30 жовтня до ретроградного руху вже увійде планета Марс, - розповіла Олена Осипенко.

За її даними, весь період з 23 жовтня до 18 січня 2023 року - астрологи не рекомендують розпочинати важливі для людей події. Вони можуть мати складну долю.

Потрібно пам'ятати, що до 9 жовтня Місяць росте і найкращими днями є 6 - після 16 години, 7 - цілий день та 8 жовтня до 13 години.
А потім Місяць починає спадати і все ж таки оптимально хорошими днями для наших земних справ можна вважати 12 і 16 протягом усього дня, а 20 жовтня потрібно встигнути зробити все до 13:30. Ближче до затемнення краще не підходити важливими стартами.
Сприятливі дні, в яких я вказую обмеження часу, розраховані на часовий пояс України. Коригуйте цей годинник, якщо ви проживаєте в регіонах з іншим часовим поясом, - каже астропсихолог.

Нагадаємо, Київ відправив Дніпру в якості допомоги 30 автобусів.