Цього тижня в Україні очікується потепління

photo_2024-02-27_09-17-46

Нарешті, справжня літня погода завітає до України вже цього тижня. Синоптики обіцяють потепління до +26 градусів у деяких регіонах. Де саме буде спекотно та коли – читайте в матеріалі  «Наше місто».

За словами синоптикині Наталії Діденко, на цих вихідних, 30 та 31 березня, очікується значне потепління. Температура в деяких регіонах може сягнути +23 градусів. Умовне “літо” настане вже з 27 березня. Отже, готуйтеся до сонячних та теплих днів.

Наприкінці березня в Україні очікується тепла погода, повідомляє синоптик Ігор Кібальчич. Температура повітря може сягати +23 градусів, що знаменує собою справжнє весняне тепло.

Так, за прогнозами експерта, на цих вихідних опадів не очікується, тому можна сміливо планувати прогулянки та інші активності на свіжому повітрі.

У суботу вночі місцями можливі тумани, тому будьте уважні на дорогах. Вітер буде переважно з південно-західного напрямку, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі очікується від +4 до +9 градусів, а вдень від +15 до +20 градусів. В окремих західних, центральних та південних областях температура може сягати +21…+25 градусів.

31 березня погода буде сприятливою для відпочинку на природі. Очікується переважно сонячна погода, без опадів. Вітер буде помірним, південно-західним, 5-10 м/с. Вночі температура повітря буде триматися в межах +6…+11°C.

Вдень очікується потепління до +18…+23°C. У південних та окремих центральних областях, а також в центральних районах Криму стовпчик термометра може піднятися до +24…+26°C.

Тепла погода без опадів – чудова можливість провести час на свіжому повітрі.