Cтало відомо про стан поранених під час ракетної атаки на АЗС Дніпра

удар4

Стан поранених під час ракетної атаки на АЗС Дніпра прокоментував заступник директора департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської ОВА Олексій Григорук.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на "Дніпро Оперативний".

Знову постраждали цивільні люди. Четверо поранених. Одна жінка отримала амбулаторну допомогу у міській лікарні, у неї незначна травма кисті. Наразі містянка лікується вдома. 

Троє людей, на жаль, у дуже важкому стані. Це два чоловіки 26-ти і 27-ми років та 28-річна жінка.

В них важкі травми грудної клітини, черевної порожнини, травми хребта з ушкодженням спинного мозку", - сказав Григорук.

За його словами, двох із них вночі прооперували. Стан усіх трьох – стабільно важкий. 

На жаль, двом постраждалим напевне не вдасться уникнути інвалідності.

На цей час загрози їхньому життю немає. Але попереду ще складні операції. 

Серед поранених - чоловік загиблої вагітної жінки. Він вижив та отримує лікування. У нього мінно-вибухова травма: тупа травма живота, травма хребта та спинного мозку. Він теж буде прооперований.

На місці вночі працювали рятувальники. За словами представника ДСНС Олега Кушнірука, площа пожежі на заправочній станції становила 300 метрів квадратних:
«Приборкати вогонь вдалося о 22:05. Працювали 6 оперативних підрозділів, 36 чоловік особового складу».

За словами рятувальника, складність роботи ДСНС полягала у тому, що довелося швидко евакуювати людей з епіцентру пожежі, де знаходилось багато паливо-мастильних матеріалів.

Я поїхав звідси за годину до того, що сталося. Знаю, що на заправці лишився оператор. Коли почув новини, кинувся дивитись на камеру спостереження, яка знаходиться на нашій будівлі. Вона вже не працювала», – повідомив Роман, власник шиномонтажу біля АЗС.

Докладніше - в сюжеті:

 

Нагадаємо, ввечері 25 жовтня ворог вдарив по одному з районів Дніпра. Внаслідок удару спалахнула пожежа на автозаправці. Ракета знищила АЗС та вбила двох людей, через це дорога на вулиці Маршала Малиновського перекрита в обидва напрямки.

Також ми писали про те, якою ракетою ворог ударив по Дніпру та вбив двох людей.