ДБР за хабар затримало військового Дніпровського центру комплектування

1-1-780x470

Військовий чиновник вимагав та отримав хабар від військовозобов'язаного громадянина за непризов його на військову службу під час мобілізації. Свої «послуги» він оцінив у 130 тис. грн., а злочинні дії прикривав вказівками керівництва та необхідністю проведення ремонту у приміщенні Дніпровського центру комплектування.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на Спеціалізовану прокуратуру у військовій та оборонній сфері Південного регіону.

Першого серпня після безпосереднього одержання всієї суми неправомірної вигоди військовослужбовця затримали. Наступного дня за процесуального керівництва Дніпровської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону затриманому повідомили про підозру за фактом пропозиції, обіцянки або надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

photo_2022-08-03_13-12-42

Наразі готується клопотання до суду про обрання затриманому запобіжного заходу в виді тримання під вартою.

photo_2022-08-03_13-12-47

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Третього слідчого відділу ДБР (з дислокацією в Дніпро) ТУ ДБР, розташованого в Полтаві, оперативний супровід працівників управління військової контррозвідки Департаменту військової контррозвідки СБ України.

Раніше ми повідомляли, Аварія: у Дніпрі відключили воду 3 серпня, адреси.

Тікали так, що й свіжий хліб забули: бійці ССО АЗОВ захопили опорний пункт окупантів. Відео.