Де у Дніпрі можна покататися на ковзанах цієї зими

mycollages-12

Катання на ковзанах – одна з улюблених зимових розваг. Напередодні Нового року на радість дітлахам та дорослим у міському комунальному парку “Зелений Гай” у Дніпрі відкрилася ковзанка Green Ice, передає «Наше місто».

Ковзанка Green Ice: катайтесь без обмежень

Цієї зими тут можна кататися хоч весь день: ковзанка працює не за принципом сеансів, тобто можна вийти на лід у будь-який зручний час і кататися без обмеженнь.

Графік роботи Green Ice – щоденно з 10.00 до 21.00. Вартість квитків – 250 грн з людини. У цю суму входить оренда ковзанів – дитячих та дорослих. І головне – за 250 гривень можна кататися – скільки душа забажає. Ну, звичайно, поки не замерзнете.

Ковзанка у «Лавині»: готуйтесь до значних витрат

Льодовий каток у «Лавині» знаходиться на вулиці Космічній, 20. Це одне з найпопулярніших місць у Дніпрі, яке пропонує чудовий досвід катання для людей будь-якого віку та рівня майстерності. На території також є кав’ярні, де можна зігрітися гарячими напоями та перекусити.

Вартість години: понеділок – п’ятниця – 220 грн, вихідні та свята – 260 грн. Якщо ви перевищили оплачений час, вам необхідно буде доплатити. На жаль, за прокат ковзанів доведеться сплачувати окремо – 40 грн за годину. У вартість квитка також не входить оренда шафки. Це коштує 40 гривень за 3 години.

Ковзанка «МОСТ-Айс»: невелика, але у центрі

Каток знаходиться за адресою: вулиця Королеви Єлизавети II, 2, у ТРЦ «Мост-Сіті». В порівнянні з ковзанкою в парку розваг “Лавина”, вона не така велика, але розташована в центрі міста. Тому, якщо ви хочете покататися без натовпу, краще вибрати інше місце.

Ковзанка працює щодня з 10.00 до 21.00. Під час повітряної тривоги не зачиняється. За сеанс (45 хвилин) необхідно заплатити 180 гривень у будні дні та 200 грн у вихідні та свята. У вартість квитка також входить прокат ковзанів. Для учасників бойових дій катання безкоштовне (за наявності посвідчення). Також є знижка у розмірі 50% для іменинників.

Ковзанка «Льодова родина»: дуже короткий час сеансу

Ковзанка під відкритим небом “Льодова родина” знаходиться у місті Підгородне на вулиці Шосейна, 45.

Відвідати каток ви можете щодня з 10.00 до 22.00. Сеанс триває 30 хвилин і коштує 150 грн у будні дні та 170 – у святкові та вихідні. У вартість входить прокат ковзанів та оренда шафки. Пільг для військових та ВПО не передбачено. Також на території є тюбінг гірка та більярд.

Як правильно одягатися на каток

Щоб кататися на ковзанах було комфортно та безпечно, важливо правильно одягнутися. Ось кілька порад:

  • Одягайтеся шарами. Це допоможе вам залишатися в теплі, але не перегріватися. Базовий шар має відводити вологу від тіла, середній – утеплювати, а зовнішній – захищати від вітру та вологи.
  • Надіньте теплі шкарпетки.
  • Водонепроникні штани або куртка допоможуть вам залишитися сухими, якщо ви впадете.
  • Шапка, рукавички та шарф захистять від вітру.

За матеріалами сайту "Наше Місто".