Дерева лежали на будинках та дорогах: У Дніпрі рятувальники прибрали наслідки негоди

07gQ2cFtlHv1Y05hBBhJsD5slvrgBonSII8UaCe8

В суботу ввечері, 6-го серпня, до Дніпра раптово прийшла негода. Під час грози, деякі дерева не витримали поривів вітру. Тож, надзвичайники долучились до прибирання повалених гілок та стовбурів. Про це повідомляє Gorsovet.

307iJdFGjZcoa2sYVNBUEjALrAg99WAnmCPjcIx0

Так, на вулиці Січових Стрільців Шевченківського району міста Дніпро допомога рятувальників знадобилась, аби звільнити від поваленого дерева вхід до під’їзду будинку. Прибувши на місце, рятувальники розпиляли повалене дерево, що заважало пересуванню мешканців, та прибрали його на узбіччя, - повідомляє прес-служба ГУ ДСНС Дніпропетровської області

HkfJZTH8S8hlyLi1cc4WHlnYsRkIA0WNkoZx7LWj

Подібна ситуація склалась й на вулиці Володимира Вернадського Соборного району обласного центру. По прибуттю за адресою, рятувальники встановили, що від сильного пориву вітру гілка відкололась від дерева та впала на пішохідній зоні, перегородивши вхід до під’їзду 5-поверхового житлового будинку. За допомогою двох бензопил, надзвичайники усунули перешкоду.

V2WK8YryWhwHxuGS5Fr9QgngZQqt4V4ypTAni8Vf

Мешканці одного з приватних будинків, розташованого на вулиці Світлій Амур-Нижньодніпровського району, повідомили, що дерево нахилилося над житловим будинком й будь-якої миті може пошкодити дах. Прибувши на місце виклику, фахівці ДСНС прибрали аварійні гілки, що несли загрозу.

jc5sVFFuRhB9ZgoHHWQOOXmms16m8GRTqz64ykBP

Відомо, що Центральному районі міста, на проспекті Дмитра Яворницького, внаслідок пориву вітру, суха гілка відщепилась від дерева та перегородила в’їзд до двору. По прибуттю до місця події, співробітники надзвичайної служби відновили проїзд автошляхом.

Раніше ми повідомляли, що у Дніпрі кажани завітали до житлових будинків