Десантна бригада з Дніпропетровщини розповіла про братів, які "роздають ворогу квітки у пекло"

брати

Рідні брати з позивними Чуб і Мамон стали в стрій легендарної 25-ї повітрянодесантної Січеславської бригади з перших днів війни. Вони вже захищали країну у складі цього підрозділу, але останнім часом були підприємцями. Після нападу росії на Україну 24 лютого вони згадали свою військову спеціальність, повідомляє Горсовет.

Воїни пройшли чималий шлях, на їхньому рахунку Донецький аеропорт, селище Піски, Слов'янськ, Авдіївка та багато інших місць де точилися жорсткі бої з окупантами. А у цивільному житті, хлопці приватні підприємці, але окрім бізнесу, весь час продовжували працювати на користь Збройних Сил України. Маючи колосальний досвід ведення бойових дій, брати у якості інструкторів навчали військових прийомам розвідки, заходам диверсійної роботи та снайперському мистецтву, - йдеться у повідомленні. 

Зараз Чуб та Мамон знищують окупантів на Донецькому напрямку, а коли випадає вільна хвилинка, то продовжують тренуватися самі і залучають побратимів. Вони володіють специфічною військовою спеціальністю. Побратими кажуть, що роботу Чуба та Мамона "не видно і не чутно, але результат вражає - кожен постріл це квиток в пекло для загарбників". 

Зараз ми стоїмо на порозі доленосних подій. Настав час закінчити з поконвічною боротьбою за свої права, раз і назавжди довести московії, що Україна вільна держава. І ми готові битися стільки, скільки вистачить сил, адже на кону щасливе майбутнє наших дітей! Ми не відступимо, і не здамося, бо якщо доля подарувала тобі шлях воїна, треба пройти його гідно, - кажуть брати.

бригада

Нагадаємо, під Запоріжжям 19-річний нацгвадієць збив вже шостий ворожий літак.