Десантник бригади з Дніпропетровщини розповів, як вижив у пеклі

дес

Боєць 25-ї Січеславської повітряно-десантної бригади з Дніпропетровщини Константин на війні з 24 лютого. Вдома його чекає дружина та маленька донечка. Чоловік каже, що воює заради їхнього щасливого майбутнього, повідомляє Gorsovet.

Зараз, як і з перших днів повномаштабного вторгнення, підрозділ Костянтина виконує завдання в одній з найгарячіших ділянок фронту і що найголовніше, впевнено просуваються вперед.

Під час штурму населеного пункту, який ми обороняли, ворог, як у дешевому "бойовику" застосував усі "спецефекти" відразу. Наші позиції безперервно крила ворожа арта, з флангів пішли танки, відпрацювала авіація. Здавалося, ось він - справжній армагеддон...Але не для десанту! Якось швидко, злагоджено, водночас запрацювали наші протитанкісти та ППО. Ворожий літак задимівся і почав різке зниження, нажаль, в бік своїх позицій. Праворуч горіли московські танки, з лівого флангу різка тиша, орки пощезли. Вони не очікували такої відсічі, - розповідає Костянтин.

За його словами щоненні атаки ворога на цій ділянці фронту тривали понад тиждень. 

Наші хлопці не просто вижили в пеклі, вони відправили на "концерт Кобзона" неймовірну кількість ворожої піхоти, поле між позиціями були всіяно згорівшою технікою окупанта! І так буде з кожним хто посягне на святу українську землю! Бо нам є за що битися, нам є кого захищати! - додав десантник.

Нагадаємо, Міноборони просить не поширювати фейк про військовий облік жінок.