Десантники з Дніпропетровщини перервали політ ворожого "Алігатора" за $16 мільйонів

игла1

Бійці 25-ї повітрянодесантної Січеславської бригади з Дніпропетровщини за останню добу "приземлили" вже три одиниці ворожої авіації. Лише за понеділок збито російського "Алігатора" - бойовий гвинтокрил Ка - 52 та "Грача" - штурмовик Су-25. Про це повідомляє Gorsovet.

игла2

У десантній бригаді повідомили подробиці знищення ворожої бойової машини. В неї влучили пострілом з ПЗРК "Ігла".

Це новітня одиниця російської бойової авіації, яка випускається з 2008 року, має на озброєнні гарматну установку з лазерною системою наведення, протитанковий ракетний комплекс, авіабомби та іншу зброю. Вартість Ка-52 становить понад 16 мільйонів доларів США. Працюємо далі! - йдеться у повідомленні десантників.

Українське сафарі триває, запевняють бійці з Дніпропетровщини.

игла

Також у понеділок, 25 липня, увечері з'явилась інформація про те, що січеславськи десантники "приземлили" ще один ворожий літак. 

Закінчуємо день гарними новинами! Черговий ворожий Су-25 (Грач) відправився в пекло завдяки філігранній роботі підрозділу протиповітряної оборони Січеславської бригади! Обіцяємо і надалі справно крушити окупантів! Перемога буде за нами! Вірте в ЗСУ! Ми не підведемо! - йдеться у повідомленні десантної бригади. 

самолет

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що січеславські десантники збили російський штурмовик Су-25.