Дикі люди: під Бердянськом на Азовському морі окупанти вимагали пін-код від мікрохвильовки

икро

У Запорізькій області недалеко від Бердянська в селі Новопетрівка стався курйозний випадок, про який швидко стало відомо мало не всій Україні. Історія трапилась із літньою жінкою, до якої вдерлись буряти-окупанти та вигамали пульт від мікрохвильовки, повідомляє Gorsovet.

Це мікрохвильовка, хлопці, не сейф!

Кажи під-код! Кажи пін-код! Хрещена в шоці. Який пін-код, хлопці. Це мікрохвильовка, а не сейф. Ви що ж таке творите?, - прокоментувала стурбована жінка.

Все закінчилось, на щастя, без людських жертв та викрадання. 

Орки забрали електрочайник без підставки та мікрохвильовку.  

ра

У Пологах у дитини орки вкрали кубик Рубіка

Про ще один випадок орків стало відомо від пологівців у Запорізькій області, які також тимчасово знаходиться в окупації. У Пологах через постійні обстріли, викрадання людей та злочини окупантів, виїхало чимало людей. Це на руку орківським прихвостням та самим окупантам. Вони тут господарі життя і роблять, що хочуть.

За словами пологівчанки Ірини, уже давно місцевих не здивуєш тим, що орки крадуть техніку, машини, нишпорять по покинутих квартирах и хатах. Вони крадуть все, що бачать. Навіть у дитини кубіка Рубика забрали. 

рар

Нагадаємо, раніше ми писали 

Велика втрата: у бою геройськи загинув Олександр Сєростанов з Дніпропетровщини.  Олександр Сєростанов народився 26 лютого 1987 року в місті Дніпродзержинськ. У 2010 році закінчив Національний авіаційний університет. У 2010-2012 роках працював в авіакомпанії «Аеросвіт», упродовж 2012-2022 років - інженером з підтримання льотної придатності в авіаційній групі. Від початку травня добровільцем призваний по мобілізації. 

Усе можна їсти: у Дніпрі відомий кондитер приготував унікальний торт (фото, відео). У Дніпрі відомий кондитер Дмитро Никифоренко здивував своїм черговим шедевром, який заслуговує на повагу та визнання

У Дніпрі безвісти зникла 16-річна Юлія Волкова.  20 липня близько 8-ї години неповнолітня дівчина пішла з місця мешкання в Новокодацькому районі міста та до теперішнього часу не повернулась