Динаміка змін в ДЮЦ «Штурм»: Важливе рішення та Виклики громадської реакції

photo_2023-12-04_13-15-28

На 22 листопада 2023 року було прийнято рішення передати Комунальний позашкільний навчальний заклад «Дитячо-юнацький центр «Штурм»» у підпорядкування управлінню освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради. Це рішення було обумовлене рекомендаціями Міністерства освіти щодо створення міжшкільних ресурсних центрів для викладання предмета «Захист України». З прикріттям факту відсутності контракту з попереднім керівником виникла необхідність призначити нового керівника, який є кваліфікованим фахівцем у галузі освіти і кризового менеджменту.

Проте, на жаль, у суботу, 02.12.2023, сталася неприємна подія, коли група «невстановлених» осіб провела несанкціоновані протести перед ДЮЦ «Штурм», поширюючи викривлену і спотворену інформацію про «захват» закладу та призначення некваліфікованого керівника. Зазначимо, що інформація, яку вони розповсюджували, є умисно викривленою.Новий директор відкритий для діалогу та готовий роз'яснити принципи та правила роботи закладу.

Департамент вважає важливим збереження рівня та слави закладу і готовий вирішити будь-які спроби дискредитації чи подальшого негативного впливу на роботу «Штурму». Також виявлено, що бренд «Штурм» зареєстрований на попереднього керівника закладу особисто, і це питання може бути вирішено через суд.