«Дитина задоволена, грається, спілкується з іншою малечею», — мама хлопчика про ремонт аварійного дитмайданчика у Дніпрі

IMG_6578

Вул. Кожум'яки, 17 у Дніпрі. Тут за зверненням мешканців відремонтували дитячий майданчик.

«Він був дуже старим та деякі гойдалки були уже просто небезпечні для дітей. Пісок брудний. У мене маленький Марко. Йому півтора року. Тому вирішили звернулися із проханням до КП «Розвиток територій міста» відреконструювати майданчик. Дуже швидко відреагували. Добре, що місто навіть під час війни дбає про безпеку дітей. Марко задоволений майданчиком, грається, спілкується з іншою малечею. Ба більше, покриття таке, що можна бігати босоніж», — розповіла місцева мешканка Єлизавета Нікітюк.

На майданчику відремонтували і гойдалки, і гірку, й інші елементи.

«Усього поклали 120 квадратних метрів гумового покриття. Щоб дітки не травмувалися під час активностей. Також проклали тротуарну доріжку від прилеглого будинку до дитмайданчика. Нині тривають роботи на 11 локаціях міста. Усе за зверненнями місцевих мешканців», — прокоментувала Віолетта Путілова, заступниця директора КП «Розвиток територій міста» Дніпровської міськради.

Кипить робота і по вул. Чорноліській, 28.

«Звернулися місцеві мешканці теж через аварійність майданчика. До того ж вандали вкрали майже все гумове покриття. Нині тут готують пісочницю до встановлення, замінили гойдалку, встановили гірку. Укладемо 40 квадратних метрів гумового покриття», — зазначила Віолетта Путілова.

Розважатися на відремонтованому дитмайданчику малеча зможе вже за кілька тижнів. У Дніпрі відремонтували 16 майданчиків. Усього у планах на цей рік ремонт більше ніж 70 дитячих та спортивних майданчиків за зверненнями мешканців.

Подати заявку щодо ремонту аварійного дитмайданчика можна за телефонами Єдиної гарячої лінії: (056) 732-12-12 (095) 732-12-12 (096) 732-12-12 (073) 732-12-12