Дитячі садочки: скільки у Дніпрі відкриється найближчим часом

dsc_0284

Восени минулого року у Дніпрі почали відкриватися дитячі садочки. Ті, в яких створені укриття, запрацювали в очному форматі. Але багато закладів все ще залишаються зачиненими, тож батьки дуже чекають на їх відкриття.

 Скільки саме садочків запрацюють в нашому місті офлайн найближчим часом? Про це «НМ» повідомила Олена Яковенко, заступник начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

dsc_0332

– Сьогодні у Дніпрі працюють 46 садочків і 7 шкіл, в яких є дошкільні відділення, – зазначає Олена Яковенко. – З наступного понеділка плануємо відкрити ще 6 садочків.  Їх відвідують біля 2 тисяч дітей.
До великої війни в нашому місті працювали 177 садочки. Зараз два з них знаходяться на капітальному ремонті. Загалом  82 заклади поступово відкриються до кінця навчального року – приблизно у квітні-травні до тих, що відкриті зараз, приєднаються біля 30.  Ще у 24 садочках будуть продовжуватись ремонти до вересня.

– На початку нового навчального року у Дніпрі запрацюють понад 100 садочків, – каже Олена Яковенко. – Хочеться вірити в те, що безпекова ситуація дозволить їм працювати повний день, а не скорочений, як зараз.

dsc_0288

За матеріалами Наше Місто.