Дізнайтесь, що не можна робити в дзеркальну дату 11.11.2022 та як правильно загадувати бажання

0b7b1de76e46f12a018e5b2541a5af17

П'ятниця, 11 листопада, особливий день — чергова «дзеркальна дата», до того ж у нумерології число 11 має сакральне значення. Що можна і не можна робити сьогодні і як правильно загадувати бажання, далі розповість Gorsovet.

11 листопада 2022 року заборонено робити таке:

  • поганословити;
  • сваритися;
  • думати про негативне і робити погані вчинки.

Найголовніша заборона цього дня — бажати погане недоброзичливцям та ворогам. У той же час дзеркальна дата є найкращим днем, який допоможе залучити до життя позитивні зміни та успіх.

Якщо відчувається втома, варто трохи відпочити і розслабитися. Якщо з'явилося бажання побачитися з близькою людиною, слід вирушити назустріч. Позитивна енергетика будь-якої події подарує сили та натхнення на реалізацію нових проектів.

Якщо людина до себе прислухатиметься, то дзеркальна дата її віддячить.

Дзеркальна дата вважається сприятливим днем ​​для складання карти бажань наступного року. Для початку необхідно зробити колаж із фотографій та детально розписати свої бажання, які мають втілитись у 2023 році. Одноманітну установку на наступний рік потрібно повторити на 11 аркушах паперу.

Після цього в житті людини настане низка вдалих днів. Саме тому потрібно завжди вірити лише у краще та відкривати для себе нові таланти.

Раніше ми повідомляли, що "Укренерго" пом'якшило графіки відключення