Для зручного пересування містян. Дніпро крок за кроком стає доступним для всіх

pandus-prybrezhnyi-leto-voter

В нашому місті влада та профільні муніципальні служби роблять особливий акцент на створення безбар’єрного простору, повідомляє “Наше місто”.

Це вкрай важливо та актуально, адже наразі 25 тисяч дорослих та дітей у Дніпрі мають інвалідність, майже третина мешканців міста – люди похилого віку.

Саме для того, щоб місто  крок за кроком стало комфортнішим для усіх мешканців, депутати міської ради Дніпра нещодавно  ухвалили Програму створення безбар’єрного простору, яка зробить більш комплексними усі зусилля профільних служб в цьому напрямку.

Варто зазначити, що вже зроблено багато для того, щоб місто справді було безбар’єрним. Зокрема, під час ремонтів доріг, тротуарів влаштовуються пониження – для зручного заїзду на тротуар. Це важливо для людей, які пересуваються на колісних кріслах, а також для батьків з дитячими візочками.

pandus-zelenyi-hai_voter

Міські служби влаштовують такі пониження на численних вулицях з інтенсивним рухом, як в центральних, так і у віддалених від центру районах. Зокрема, лише за останній час під час ремонтів дорожнього покриття та встановлення бордюрів були влаштовані пониження  на вулицях Воскресенська, Половицька, Князя Володимира Великого, Архітектора Олега Петрова,  Володимира Антоновича, Високовольтна, Батумська,  Богдана Хмельницького та багатьох інших.

Продовження читайте за посиланням.