Дніпро для малечі: як у місті працює дитячий мультифункціональний центр

dnipro-dlia-ditei-1536x864

У Дніпрі на базі комунального закладу “Палац творчості дітей та юнацтва” працює дитячий мультифункціональний центр. Тут відбуваються різноманітні майстер-класи, казкотерапія, крім цього є логопедичні заняття, «вокальні вправи», та найцікавіша і незвична – студія діджеїнгу, – передає «Наше Місто».

22 січня у Дніпрі відкрили надсучасний Дитячий мультифункціональний центр. Він запрацював на базі комунального закладу  «Палац творчості дітей та юнацтва»  ДМР. Відтепер там є студія звукозапису, ігрова зона, розвивальна кімната, кімната матері та дитини, комп’ютерний клас та кабінет психолога. Ремонт приміщення допомогла зробити міжнародна організація UNICEF.

Попри те, що центр відкрили нещодавно, популярність у Дніпрі він здобув досить швидко. Міжнародна організація довго працювала над тим, аби відкрити заклад саме у нашому місті. Тут втілюється проєкт “Спільно”. Отже, діти можуть проводити час спільно зі своїми батьками. Також тут є дуже цікаві та незвичайні заняття, які можуть відвідувати діти з родин з будь-яким матеріальним становищем.

Детальніше про роботу мультифункціонального центру дивіться у нашому сюжеті.