Дніпро – лідер у допомозі військовим. Нині місто закуповує 100 нових квадроциклів для Сил оборони

vGsMbb5L9qSESAF5NrMc

Дніпро продовжує надавати потужну допомогу Силам оборони. Нині наше місто не лише передає дрони, автівки та інше необхідне військовим обладнання на фронт, а й відгукнулось покрити ще одну потребу бійців. А саме – компактний транспортний засіб. Тож місто вирішило закупити нові квадроцикли, завдяки яким Сили оборони зможуть як швидко евакуювати поранених, так і перевозити боєкомплекти на лінії фронту. 

«Борис Філатов та депутатський корпус підтримали ідею закупити для військових квадроцикли. Ми проаналізували ринок і обрали, де б саме їх придбати. Звісно це за кордоном. Ми провели тендер — і в результаті разом з доставкою, повністю з усією логістикою, один квадроцикл коштує понад 8 900 євро. Зараз укладено договір на 100 таких транспортних засобів. Новенькі квадроцикли приходять до нас у розібраному стані. Їх треба не лише зібрати, а ще й повністю провести технічний огляд, аби вони були в належному та працездатному стані. А ми зі свого боку розуміємо, що не можемо в такому стані відправити хлопцям на фронт, адже їм ніяк їх не зібрати. Тож ми робимо все під ключ і у тендерному договорі також вказані послуги щодо збирання та проведення ТО квадроциклів», — розповів директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Ігор Маковцев.

Він також додав, що  місто  вже отримало першу партію квадроциклів у 50 штук. З них половину вже зібрали. Ще партія нових квадроциклів з Європи у такій же кількості має надійти наступного тижня.