Дніпро – лідер у допомозі ЗСУ: за 600 днів війни місто спрямувало різноманітне обладнання на 3,5 млрд грн

photo_2023-11-10 16.05.15

За 600 днів повномасштабної війни Дніпро передав за запитами військових необхідне їм обладнання на 3,5 млрд грн. Таким чином наше місто впевнено тримає позиції лідера з надання допомоги ЗСУ.

 

Дрони – витратний матеріал на війні. Тож у військових велика потреба у них. Ударні, розвідувальні, з телевізійними камерами та без. З початку повномасштабного вторгнення захисники отримали від дніпрян понад 1 200 різноманітних «пташок». 

 

Також для боротьби з ворожими «очима» місто передало бійцям 31 антидронову рушницю. Не менш важливим на лінії фронту є звʼязок, а саме ретранслятори у комплекті зі спеціальними боксами, радіостанції, пристрої активації та підсилювачі GSM-сигналу. Усе це місто теж на постійній основі надає військовим. 

 

З початку Великої війни захисники отримали від Дніпра 1 657 одиниць такої техніки та 56 комплектів обладнання систем супутникового зв’язку, а ще 100 комплектів окулярів нічного бачення «Нічний водій» та 30 комплектів автоматичних установок на базі відеокамер для забезпечення ціленаведення.