Дніпро продовжує забезпечувати військових необхідним. Бійці показали чергову велику партію техніки від міста

LpeZcaKSQZE8xvpPXjWn

Дніпро продовжує постачати необхідну техніку для українських оборонців. Кожного тижня місто надсилає значні партії обладнання та приладів на передову. Наразі військовим передано понад 60 квадрокоптерів різних видів, включаючи також ударні моделі.

«Це вже не вперше ми отримуємо від Дніпровської міської ради дрони. Нам постійно бракує нічних дронів, бо умови польотів у темряві важкі і вони втрачаються значно частіше, ніж вдень», – каже військовий Ігор.

Також у нинішній партії доправили низку ручних тепловізорів та зенітних ліхтарів, більше ніж сотню комплектів рацій, декілька десятків планшетів, панелей відображення, акумулятори та зарядні станції.

«Велика подяка людям за їхню працю, їхні податки. І міській раді, і тим, хто робить закупівлю. Бо це дуже великий внесок у наближення перемоги», — додає українська захисниця Анна.

Як відомо, Дніпро є лідером з допомоги Силам оборони.

«Кожен такий транш, кожна така допомога підвищують боєздатність наших підрозділів. Робить їх потужнішими, дозволяє їм мати «очі», швидше обмінюватися інформацією і швидше реагувати на всі виклики, що є на війні», — зазначив секретар міськради Дніпра Олександр Санжара.