Дніпро відправив Силам оборони пересувні майстерні з обладнанням для ремонту колісної, бронетанкової та артилерійської техніки

o_1ha292jct1casthuurgn7qjjga

Дніпро вже вклав приблизно 3,5 мільярда гривень у придбання обладнання, автомобілів та спорядження для Збройних Сил України, і залишається провідним серед українських міст у забезпеченні оборонців на передовій необхідними ресурсами. Поміж системних закупівель дронів, Дніпро також доставив 650 різних автівок для армії.

«Ми продовжуємо цю роботу — купуємо все необхідне, про що просять нас наші бійці. Важливо все. Легковики, вантажівки, дрони, техніка, спорядження та інструменти. Будь-що, що дозволяє нашим оборонцям просуватися вперед та берегти свої життя, йдучи до Перемоги», — зазначив міський голова Дніпра Борис Філатов. 

Наразі бійці отримали свіжу поставку вантажівок, що обладнані засобами для ремонту, інструментами та генераторами. Це дозволить проводити ремонт колісних, бронетанкових і артилерійських технічних засобів практично в будь-яких умовах. Ці автомобілі мають високий рівень прохідності та достатню вантажопідйомність.

«Звісно, це потрібно — завжди потрібно. Ми всі повинні пам’ятати, що війна триває, і зараз ніхто не може розслаблятися. Кожен, хто зараз допомагає — разом з нами наближає перемогу нашої української держави над підступним ворогом», — наголосив один з військових.