"Дніпрогаз" інформує: сигналізатор газу 104.ua убезпечить від витоків блакитного палива

газ

Сигналізатор газу - це пристрій, призначений для виявлення витоків природного та чадного газу. Він може використовуватися у квартирах, приватних будинках, громадських закладах та інших приміщеннях.

Пристрій безперервно контролює концентрацію газів у повітрі приміщення та у разі небезпеки видає звуковий та світловий сигнали. А якщо на газопроводі встановлений ще й клапан-відсікач, то сигналізатор направляє до нього імпульс і подача газу на газове обладнання припиняється.

Який сигналізатор обрати собі додому?

Сигналізаторів газу є дуже багато - бувають з детекторами чадного газу, метану, пропану, бутану та інших газів. Для дому переважно використовують детектори природного газу (СН4) і чадного газу (СО).

Придбати сигналізатор газу можна у 104.ua Клієнтських просторах нашого міста за адресами:

  • вул. Паторжинського, 24
  • просп. Слобожанський, 96А.

Замовляйте пристрій також онлайн на сайті 104.UA Маркет: https://market.104.ua/ua/products/c76

Для тих, хто цікавиться новинками смарт-обладнання, нагадаємо: у «Дніпрогазі» триває новорічна акція.
Умови розіграшу: 

сплатіть рахунок за доставку газу за грудень або у разі відсутності заборгованості за поточний рік внесіть передплату за послуги розподілу природного газу за І квартал 2023 року, та отримайте унікальну можливість виграти:

  1. безкоштовне встановлення побутового лічильника газу разом з модемом дистанційної передачі показань 104.ua Smart (у разі відсутності приладу обліку у помешканні);
  2. заміну індивідуального лічильника газу на новий та встановлення модему дистанційної передачі показань 104.ua Smart (у разі наявності застарілого лічильника). 

Детальніше читайте тут: http://surl.li/efdbc