«Дніпрогаз» продовжує модернізувати газові мережі міста

photo_2022-06-13_15-56-37

Реконструкція та модернізація зношених та застарілих елементів системи газопостачання Дніпра та Дніпровського району лишається пріоритетним завдання для «Дніпрогазу» навіть в умовах війни, передає Горсовет.

Щодня працівники компанії докладають максимум зусиль для того, щоб кожен споживач міг безпечно користуватися блакитним паливом у власній оселі.

Нещодавно фахівці «Дніпрогазу» замінили одразу два вимикаючих пристрої на системі газопостачання багатоповерхового житлового будинку у  Шевченківському районі міста. Завдяки злагодженості дій та професіоналізму працівників усі заплановані роботи були проведені протягом одного робочого дня. Ці дало змогу забезпечити надійний розподіл газу для мешканців близько 250 квартир.

Нагадуємо, що усі першочергові ремонтні роботи на газових мережах міста фахівці компанії виконують виключно за кошти, які дніпряни сплачують за розподіл природного газу.

Закликаємо містян вчасно сплачувати за надані послуги, адже це ваш внесок у безпечне та надійне споживання газу. Сплатити за доставку газу швидко та зручно можна за допомогою онлайн сервісів сайту 104.ua.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, Новий ШГРП RGC Production встановлено у правобережній частині Дніпра.