«Дніпрогаз» продовжує підготовку газових мереж до опалювального сезону

8487c274-aacd-4bee-8f02-207448a266f1

Дніпровські газовики замінили вимикаючий пристрій у газовому колодязі на газопроводі середнього тиску діаметром 150 мм. Нова секційна засувка забезпечить кращу герметичність мережі та зменшення втрат газу, а також гарантуватиме безпечне використання системи газопостачання у селищі Дослідне, що у Дніпровському районі. Про це повідомляє Gorsovet.

Варто зазначити, що виконання робіт проводилось без припинення газопостачання для більше 2,5 тис. споживачів, адже газовики використовували новітню італійську “стоп-систему” Ravetti. Вона забезпечує подвійне перекриття газопроводу в кожній точці відсікання, що дозволяє проводити роботи з реконструкції системи газопостачання у найкоротші терміни, уникаючи незручностей для споживачів.

АТ «Дніпрогаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії РГК, продовжує посилено працювати навіть в умовах війни. Ми застосовуємо сучасні технології, забезпечуємо безперебійний та безаварійний розподіл газу клієнтам, проводимо активну підготовку до нового опалювального сезону 2022-2023 років завдяки раніше обраному курсу на євроінтеграцію газового ринку. Компанія заздалегідь відмовилася від використання російських і радянських технологій та налагодила нові взаємозв’язки з європейськими партнерами. Робимо усе від нас залежне, аби газ був доставлений кожному з наших споживачів.

Тримаємо енергетичний фронт! Працюємо заради Перемоги!

Раніше ми повідомляли, що мер Дніпра Філатов надав містянам алгоритм дій, якщо ви постраждали від ракетного удару