«Дніпрогаз» пропонує замовити послугу з технічного обслуговування внутрішніх мереж за акційною ціною!

60bf652c4552e

Технічне обслуговування внутрішніх мереж газопостачання є гарантією безпечного споживання газу. Це комплекс робіт з утримання працездатності і справності газових мереж вашого будинку чи квартири. Саме зараз у Вас є унікальна можливість подбати про власну безпеку, замовивши комплекс послуг у “Дніпрогазі” за фіксованою ціною - всього 300 грн на рік.

Статистика вказує — майже 70% викликів на номер аварійної служби “Дніпрогазу” стосується саме витоків газу. Вже декілька років поспіль в тарифі на розподіл газу не передбачені кошти на обслуговування внутрішніх мереж споживача. Згідно чинного законодавства відповідальність за внутрішні мережі та газове обладнання у приватних будинках і квартирах несуть їх власники. Проте, багато людей нехтують своєю безпекою та не піклуються про внутрішні газопроводи власної оселі.

Перевірку газових труб вдома треба робити щонайменше раз на рік. Розуміючи важливість питання, АТ «Дніпрогаз» зробило послугу з технічного обслуговування доступною для всіх клієнтів. Всього за 300 грн на рік Ви можете бути впевнені, що ваші газові мережі експлуатуються безпечно, - зазначає директор з капітального будівництва АТ "Дніпрогаз" Володимир Ткаченко.

Для проведення ТО, клієнт має підписати договір з газорозподільною компанією та після обстеження внутрішніх газових мереж – акт виконаних робіт. Оплатити послугу можна протягом 5 робочих днів  у будь-якому банківському відділенні.

Підписавши договір з АТ “Дніпрогаз”, клієнт гарантовано отримує виконання необхідного переліку робіт:

  • приладовий контроль на щільність з’єднань газопроводів;
  • огляд  наявності та перевірку герметичності  футлярів в місцях прокладання через   зовнішні і внутрішні конструкції будинку;
  • перевірку працездатності та змащування запірних    пристроїв, встановлених на газопроводах;
  • усунення витоків на муфтових з’єднаннях.

Зверніть увагу! Укладення такого договору відбувається виключно на добровільних засадах. До вартості договору не включене обслуговування газових приладів та ремонт внутрішніх мереж та приладів обліку.

Замовити послугу з технічного обслуговування внутрішньої газової мережі можна у 104.ua клієнтському просторі на вул. Паторжинського, 24. Персональний менеджер компанії надасть вичерпну консультацію, відповість на всі питання та організує підписання договору у двох примірниках.

АТ "Дніпрогаз" закликає клієнтів подбати про власну безпеку і безпеку своїх рідних та проводити технічне обслуговування внутрішніх газопроводів вчасно для уникнення аварійних ситуацій.