«Дніпрогаз» відновив газопостачання після ракетного удару на житловому масиві «Перемога»

photo_2023-01-25_10-59-45

20 січня 2023 року технічний персонал газорозподільної компанії “Дніпрогаз” відновив розподіл блакитного палива для мешканців житлового будинку на Набережній Перемоги, 118. Роботи проводились у під’їздах, які залишилися цілими та придатними до подальшої експлуатації після влучання ворожої ракети 14 січня.

З метою безпечного відновлення доставки газу дніпрянам, які мешкають у багатоповерхівці по Набережній Перемоги, 118 спеціалісти АТ «Дніпрогаз» виконали комплекс аварійно-відновлювальних робіт. Фахівці перевірили цілісність підземного газопроводу вздовж будинку та в радіусі півкілометра від нього, здійснили реконструкцію підвідних газопроводів та відновили ізоляційне покриття. Крім того, для виявлення можливих витоків газу відповідним підрозділом компанії було проведено комплексне приладове обстеження внутрішньобудинкових газових мереж у 13 незруйнованих під’їздах будинку, а також виконано візуальний огляд та опресування внутрішніх газопроводів у квартирах згідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання. Результатом роботи працівників АТ “Дніпрогаз” стало оперативне  відновлення газопостачання для мешканців майже 470 квартир. 

Попри постійні атаки окупантів на енергетичну систему нашої держави та громадську інфраструктуру, персонал експлуатаційних підрозділів “Дніпрогазу” та бригади аварійно-диспетчерської служби «104» в цілодобовому режимі продовжують здійснювати усі заходи, необхідні для утримання в справному технічному стані об’єктів газорозподільної системи, та працюють для забезпечення сталого та безаварійного розподілу газу мешканцям Дніпра та Дніпровського району.

Нагадаємо, що відчувши запах газу у помешканні, слід закрити газові крани, провітрити приміщення, не запалювати вогонь, не вмикати і не вимикати електроосвітлення і електроапаратуру. Негайно викличте аварійну службу за телефоном 104! Аварійно-диспетчерська служба «Дніпрогаз» працює цілодобово та без вихідних.
Тримаємо енергетичний фронт регіону! Переможемо ворога разом!