Дніпропетровщина прощається з Героєм

IMG_20230114_115207

Загинув молодий герой, вірний син Дніпропетровщини, який віддав життя за мир в Україні. 20 грудня на Луганщині у бою за нашу Батьківщину загинув 28-річний жовтоводець Назар Володимирович Губський. Він служив у десантно-штурмовому батальйоні Збройних Сил України, повідомляє Gorsovet з посиланням на Дніпровську панораму.

Назар народився 9 січня 1994 року в Жовтих Водах. Закінчив 11 класів Навчально-виховного комплексу №11 «Дивосвіт» та вступив до Дніпропетровського вищого професійного училища №17. У 2014 році отримав диплом за спеціальністю «оператор станків з числовим програмним управлінням».

 

Чимало жовтоводців добре пам’ятають Назара як співробітника магазину «Європа-плюс», де він працював останнім часом.

 

На підставі Указу Президента України «Про мобілізацію» 11 жовтня 2022 року Назар Губський був призваний на військову службу та направлений до навчального центру.

 

Після здобуття військово-облікової спеціальності служив стрільцем - помічником гранатометника десантно-штурмового батальйону Збройних Сил України.

 

Молодий хлопчина мужньо долав складнощі військової служби, закарбовуючи твердість чоловічого характеру в боях та наближаючи Перемогу. Завжди намагався

 

підтримувати високий моральний дух у підрозділі, турбувався про інших. За це його поважали побратими та відзначали, що Назар вирізнявся прагненням до

 

самовдосконалення, був цілеспрямованим та наполегливим.

 

20 грудня, зберігаючи вірність військовій присязі, під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області молодий захисник загинув.

 

У Назара залишилася дружина Галина. Героя провели в останню путь та поховали на рідній землі у Жовтих Водах.