Дніпропетровщина, все спокійно: голова облради звернувся до дніпрян

photo_2022-03-06_18-24-50

Голова облради Микола Лукашук звернувся до дніпрян. Він написав, яка ситуація на даний момент у нашому регіоні. Про це повідмляємо, посилаючись на його ФБ сторінку.

Дніпропетровщина, все спокійно!

Протягом дня отримуємо величезну кількість інформації від людей про те, що окупанти десь стоять, десь рухаються, їдуть, йдуть у наступ. 

Друзі, прошу вас: не сійте паніку. У вас точно немає такої кількості інформації, скільки є в ЗСУ. Військові все знають. Не лише про нашу область, а й про сусідні. 

Знають, що зі стороні Баштанки, що на Миколаєвщині, велика колона «орків». Втім наші все бачать, чують і контролюють ситуацію. Нічого в окупантів не вийде, можуть не сіпатися.

Також наші знають, що зі сторони Запоріжжя біля Пологів ворог. До речі, окупанти вже намагалися вийти в цьому напрямку. Але не сталося. Так що тут нам їхні плани теж зрозумілі. Росіяни міцно пошкодують, якщо надумають знову вирушити «в похід». 

Тож Павлоград, Кривий Ріг, Дніпро і вся область - не панікуємо. Все добре. Розвідка працює, ЗСУ працюють, всі при ділі. З усіх сторін ми захищені.

Також увечері була інформація щодо масового вильоту винищувачів з Білорусі. Не підтвердилася. Так що, будь ласка, не поширюйте неперевірені дані.

Вірте в наші ЗСУ і в нашого Президента.

Мирної ночі всім нам.
Все буде Україна!🇺🇦