Дніпропетровський протезно-ортопедичний завод безкоштовно надає допомогу з протезування та ортопедії

photo_2022-03-25_14-09-39

У Дніпрі протезно-ортопедичний завод об'єднав 75-річний досвід та європейські комплектуючі, аби пацієнти отримали професійну допомогу у стаціонарі підприємства, де проводиться й реабілітація.

Про це повідомляє Горсовет з посиланням на Дніпро ТВ.

За словами директора протезного заводу Олексія Штанька, послуги цілком безкоштовні. 

Також виготовляємо ортези, фіксувальні корсети, ортопедичне взуття та устілки. Це сучасні моделі, натуральні матеріали і професійний підхід виготовлення. Також є консультативний прийом, його проводять лікарі-ортопеди, травматологи, надають первинне та складне протезування. Послуги – безкоштовні», – сказав Олексій Штанько. 

На Дніпропетровському протезному заводі виготовляють протези рук та ніг. Ортези, які фіксують пошкоджені кінцівки. Медичні корсети на грудний, поперековий та крижовий відділ хребта.

Украй важливо при втраті кінцівки якомога швидше проконсультуватися щодо правильного заживлення кукси та догляду. Аби вона сформувалася без деформацій. Через 3-4 місяці можна буде встановити протез. Маємо фахівців, які надають консультації під час прийому, а в разі необхідності – й онлайн», – сказав Олексій Штанько.

Після встановлення протезу чи ортезу пацієнти проходять реабілітацію у лікарні, що діє при заводі.

Практикуємо й індивідуальне виготовлення ортопедичного взуття та устілок. Робимо сучасні моделі з натуральних матеріалів», – додав Олексій Штанько.

Ті, хто має потребу в протезі, ортезі чи ортопедичному взутті, можуть звертатися за телефонами: 091 340 18 51; 056 720 95 03; 050 450 72 13; 068 462 34 13.

Дніпропетровський протезно-ортопедичний завод розташований за адресою: просп. Б. Хмельницького, 21.

Раніше ми повідомляли, У Мелітополі 70 окупантів відмовились воювати.