Дніпровська міська рада допомогла дітям-сиротам повернути квартиру, яку хотіли відібрати шахраї

С помощью поддельных документов госрегистратор оформила на себя квартиру в центре Днепра

У Дніпрі рідна тітка продала квартиру дітей-сиріт, поки ті були у лікарні. Дніпровська міська рада 6 років судилася за поновлення їхніх прав. Нещодавно Верховний суд України прийняв остаточне рішення. Де весь цей час жили брат з сестрою та яка подальша доля квартири, дізнавались журналісти «Наше місто».

Ліліані Палюх було 11 років, а її брату Олександру – 9, коли їхня мама померла. Дітей виховували опікуни. А по досягненні 18-ти років діти-сироти оселилися у квартирі, в якій були прописані та жили раніше з мамою.

 
-Тут була прописана і наша тітка, тож ми деякий проживали разом з нею, – пригадує Ліліана. – Я у 2013 році виїжджала до Києва на навчання. На той момент виписувалася з квартири. Після навчання я повернулася, але тітка не дала дозволу мені знову тут прописатися. Привела невідомих людей, які стали нам погрожувати, примушувати до підписання документів. У той час, коли мій брат Олександр потрапив до лікарні, (він лежав у реанімації через перелам хребта) тітка його виписала з квартири. Потім незаконно подарувала наше житло чужим людям. Як це все проходило документально – незрозуміло.


Ліліана доглядала за братом у лікарні. А невідомі особи у цей час змінили замки у квартирі та вивезли частину їхніх з братом речей.

a3630d22-6328-4dcb-b5b7-604ecf9f2a82

Продовження та інші Новини Дніпра читайте за посиланням.