Дніпровська псевдоекоактивістка Тетяна Лампіка побачила у підриві Каховської ГЕС «позитивні наслідки для довкілля»

tetyana-lampika-amp

Колишня дніпровська еко-активістка побачила у підриві Каховської гідроелектростанції росіянами та у затопленні населених пунктів «позитивні наслідки для довкілля». За думкою псевдоактивістки, нібито попри катастрофічну ситуацію із підтопленнями, наслідки будуть також і позитивними у довгостроковій перспективі. Про це повідомляє «Дніпровська панорама».

Сама Лампіка з початку війни успішно перемістилася «боротися з природою» до Швеції, де вийшла заміж і рекламує до того ж російські фінансові піраміди. Але нещодавно горе-активістка знову навідалася до Дніпра. На підрив росіянами Каховської ГЕС Лампіка відреагувала дуже дивно у якомусь «біблейному стилі», чим і поділилася у коментарі сайту Інформатор-Україна:

«Наповняться водою малі річки. Більше річкової води потрапить до Чорного моря. Через пришвидшення течії промиється русло Дніпра».

skin-informator-optimized

При цьому Лампіка «згадала», що свого часу директор Інституту проблем природокористування та екології НАН України, член-кореспондент НАН України Аркадій Шапар виступав за демонтаж каскаду дніпровських гребель заради спасіння річки, тому взагалі виправдовує та підтримує такий «підхід».

Таким чином, Тетяна Лампіка, можна сказати, виправдовує еко-катастрофу, який спричинили росіяни. Катастрофу, наслідки якої ще до кінця невідомі, але від якої вже постраждали десятки, якщо не сотні тисяч, людей.

Взагалі, дніпровські псевдоактивісти — це якесь «прокляття» для нашого міста. Досить згадати хоча б недавню витівку з брехнею у адресу міського голови Дніпра Бориса Філатова з боку голови «Громадскього контролю» Селіна. До речі, мерія Дніпра готує позов до суду проти цього «активіста», який не спростував фейк про мера Філатова.