Дніпровські музиканти стали лауреатами фестивалю української патріотичної пісні в США

IMG_20220922_100057

Пісня «Молитва за Україну» увійшла, на думку журі, в 150 найкращих на Першому міжконтенинтальному фестивалі Української патріотичної пісні в США UNITED FOR UKRAINE -2022. Про це пише Gorsovet з посиланням на "Дніпро вечірній".

В перші дні повномасштабного російського вторгнення дніпровські музиканти в обличчі Julia (Йоль) Fortissimo (вокал), Ольги Журавель (вокал), Світлани Лагутіної (вокал), Костянтина Фарятьєва (гітара, вокал) та Євгена Сальника (скрипка) записали пісню композиторки та поетки з Дніпра Світлани Керенцевої «Молитва за Україну».

Пісня була написана давно і просто чекала свого часу. Трохи змін у тексті, нове аранжування – і пісня зазвучала по-новому, в унісон подіям лютого 2022 року. В ці дні нам було конче потрібно зробити щось задля нашої спільної перемоги, як творчим особистостям нам хотілося висловитися з приводу того жаху, що відбувається на нашій рідній землі, зробити свій внесок у боротьбу з ворогом тими і засобами, якими ми володіємо і, звісно, підтримати українців - згадує учасниця проекту дніпровська співачка Ольга Журавель в коментарі.

 Тепер голоси патріотичних дніпрян звучатимуть в ротації американського Ethno Fm Radio в найближчі п’ять років.