Дніпровський пропозиціонер Олег Денисенко: «В Дніпрі нам вдалося створити умови для комфортного життя нацменшин»

курп

Депутат Дніпровської міськради від ПП «Пропозиція» Олег Денисенко в ефірі онлайн-засідання ПРОпозиціонери Клубу висловив пропозиції щодо того, як забезпечити повернення трудових мігрантів, а також на рівні громад створити гідні умови для проживання представників інших національностей.

В Дніпрі живуть представники двох найбільших діаспор – азербайджанської та вірменської. Вони наприкінці 80-тих приїхали в Україну, тікаючи від війни у Нагірному Карабасі, розповів пропозиціонер. Наразі це серйозні бізнесмени, які розвинули тут свій бізнес, платять податки, створюють робочі місця у сфері послуг, торгівлі та виробництва. Вони оцінили зусилля міської влади Дніпра, яка протягом багатьох років створювала комфортні умови для проживання городян, підкреслив Олег Денисенко:

«В першу чергу ми дбаємо про умови життя – йдеться про забезпечення розвитку освіти та медицини: в наших школах, дитсадках та лікарнях триває активна модернізація, відбувається реконструкція, створюються сучасні європейські умови. Ми також активно займаємось благоустроєм – озеленням, створенням відпочинкової інфраструктури і так далі. Водночас наші пропозиції центральній владі незмінні – посилення безпеки та екологічного контролю. Ми бачимо їх реалізацію в можливості створювати муніципальну поліцію та передачі екологічних повноважень на муніципальний рівень. Весь цей комплекс заходів впливатиме на те, що українці і інтелектуальна еліта з інших країн потягнуться до нас і будуть працювати на благо української економіки і процвітання держави».

Дніпровський депутат від «Пропозиції» також наголосив на необхідності забезпечити високий рівень правосуддя в державі, захисту підприємництва, а також економічних стимулів для розвитку бізнесу.

Маєте пропозиції?

Зустрічаємось кожного вівторка о 19.00 в голосовому чаті нашого Телеграм-каналу: https://t.me/propositioner

Та щочетверга о 19.00 в соцмережі Clubhouse: https://www.joinclubhouse.com/club/club-proпозиціонери