Дніпряни винні КП «Теплоенерго» понад 1 млрд грн за опалення – є ризик залишитись без газу

eEGGfzWU2pFab3e2j9pw

Мешканці Дніпра заборгували КП "Теплоенерго" понад 1 мільярд гривень. У минулому році їм пропонували різні варіанти погашення боргів, але не допомогло: сума боргу в 2023 році зросла на 170 мільйонів гривень.

Про те, що сплачувати комунальні послуги важливо, каже дніпрянка Лариса Юріївна. 

«Я сплачую завжди вчасно, бо в нас ще субсидія, тож не хочеться, щоб її забрали. Та і краще платити одразу, бо потім як борг накопичиться – буде важче розрахуватись», – прокоментувала  пані Лариса.

Тому співробітники центру обслуговування абонентів КП "Теплоенерго" нагадують про необхідність своєчасно сплачувати рахунки за тепло, оскільки підприємство може подати позов до суду через 3 місяці неоплати.

«Ми бачимо, що заборгованість збільшується. Ми маємо право за несплату впродовж трьох місяців у примусовому порядку стягувати борг. Але, окрім боргу, там будуть і різні витрати, судові збори, – тобто сума вашого боргу буде збільшена. Тож ми рекомендуємо нашим споживачам не допускати до такого і своєчасно сплачувати. Адже нам не буде за що закуповувати блакитне паливо. Під час відключень світла обладнання буде страждати, а нам ні за що буде його ремонтувати. Тож аби всі ми не залишились без тепла – давайте гасити борги. Тим паче ми завжди пропонуємо укласти договір реструктуризації», – наголосила помічниця директора КП «Теплоенерго» ДМР Анастасія Сухіна.

Отримати більш детальну інформацію можна в абонентському відділі КП «Теплоенерго» (вул. Королеви Єлизавети ІІ, 15-А) або за телефонами: 778-59-98, 778-00-56, також у соціальних мережах підприємства фейсбук або телеграм.