Дніпрянка підкорила мережу малюнками котиків: відео

Still1212_00031 (2)

Дніпрянка Анна Тітова – авторка відомих артів «українські котики». Гроші, отримані від мистецтва, вона надсилає на допомогу ТРО та ЗСУ, пише Горсовет.

У мирному житті Анна ювелір. По словам художниці, ідея зобразити українців як котиків з’явилася, коли коханий чоловік пішов слугувати до Київської ТРО, щоб захищати Україну від російських загарбників.

Щоб його підтримати, висловити йому свою вдячність я вирішила йому щось намалювати. І він себе, ну знаєте, як люди позиціонують як якихось тварин, то він себе позиціонує як котика. Тоді вийшов перший котик тероборонець, - розповідає Анна.

Жінка почала замислюватися з коханим, що було б добре зобразити й інших котиків. Тоді чоловік надав Анні референси форми та зброї, після чого дніпрянка почала малювати котиків ЗСУ.  Потім пані почала малювати всіх: кібервійськвих, медиків, рятівників, звичайних українців. Є навіть котик-привид!

На одного котика художниця витрачає дві години, але малює вона їх не постійно. Наразі жінка продає своїх котиків, як цифровий товар. Частина отриманих коштів – йде на потреби ЗСУ, ТРО та лікарень.

Я почала викладати котиків, як цифровий товар, і як пройшов деякий час, люди самі почали питати, чи можна зробити футболку з цими котиками, бо на аватарки у фейсбуці та інстаграмі вони розішлися просто миттєво, - каже Анна.

На досягнутому пані Анно зупинятися не планує, тому буде продовжувати зображувати українців, як котиків і надалі. Якщо бажаєте підтримати художницю, можете надіслати посильну вам суму грошей на картку чи пейпал для міжнародного переказу. Виручені кошти підуть на потреби віськових.

[email protected] - пейпал

5375414101871167 - картка

За матеріалами Дніпро оперативний