До Дня Незалежності Укрпошта випустить блок-марку та конверт “Вільні, Незламні, Непереможні”

photo_2022-08-18_13-41-12

До 31-ї річниці Незалежності України Укрпошта випустить блок-марку та конверт “Вільні, Незламні, Непереможні”.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на Укрпошту.

Цього року для нас це не просто додатковий вихідний, а нагадування усьому світу, як дорого коштує людська свобода. 24 серпня маємо свого роду символізм — рівно 6 місяців, як Україна знову змушена захищати свою незалежність від ворогів у війні, яка насправді триває не пів року, не 8, не 100 і навіть не 300 років. До цієї події Укрпошта випустить блок-марку „Вільні, Незламні, Непереможні“ + конверт (це перший такий випуск під час війни)», — повідомив голова правління АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

Терміни для підготовки нової марки були дуже стислими, тому тираж буде всього 1 мільйон примірників. Але керівник «Укрпошти» переконаний, що всі поціновувачі філателії зможуть її придбати й додати до колекції з нагоди Дня Незалежності, яку щороку можна буде доповнювати новими марками від Укрпошти.

Деталі запуску, додав Смілянський, будуть оголошені напередодні 24 серпня.

Бо наші сусіди, як у тій приказці: бачать чуже під лісом, а не бачать своє під носом. Тож через підвищену увагу до нас з боку „асвабадителей“ змушені контролювати безпекову ситуацію», — додав Ігор Смілянський.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, 28 липня, у День Української Державності, Укрпошта ввела в обіг нову марку – «Доброго вечора, ми з України!».

Також 28 червня у Дніпрі презентували третю (в умовах воєнного стану) українську поштову марку, а також конверт і листівку від Укрпошти – «Українська мрія».