Допомога для дітей ВПО у Дніпрі – забезпечення теплою одежею

2023-11-14 16.39.49

У Дніпрі міський центр соціальних служб продовжує дбати про родини вразливих категорій населення. За підтримки міжнародного фонду UNICEF та Міністерства реінтеграції України, сім'ям з дітьми від народження до трьох років надають бокси з повним комплектом зимового одягу, щоб допомогти їм подолати холодну пору.

"У кожному боксі знаходяться необхідні речі для дітей в холодний період: гумові утеплені чобітки, теплі джинси, шкарпетки, светр, куртка, термобілизна, спортивні штани, шарф і шапка", – пояснює директорка Дніпровського міського центру соціальних служб Анастасія Тищенко.

Олена Петренко, мати 10-місячного Остапчика, отримала бокс та висловила вдячність: "Синочок народився вже тут. Швидко росте, тож теплі речі дуже необхідні".

Юлія Дубовик, мати двійнят, яка переселялася через російську агресію, додала: "Дітки народилися тут, їм пів року, і два комплекти теплих речей – це дуже потрібна для нас допомога".

Міський центр соціальних служб надає контактні дані для тих, хто потребує допомоги в дитячому одязі: вул. Новосільна, 21; телефони: 056-785-73-60, 067-200-40-62.