Довга та болісна смерть чекає на військових рф, які окопувались у Рудому лісі

рудий

Довга та болісна смерть чекає на військових рф, які окопувались у Рудому лісі, передає Горсовет з посиланням на Енергоатом.

енерго

Російські військові під час захоплення Чорнобильської АЕС окопувалися в Рудому лісі та будували блок-пости з наповнених зараженим ґрунтом мішків. Немає жодного сумніву, що вони вдосталь надихались радіоактивним пилом, відтак радіація точно потрапила в середину їхнього організму. Таку думку висловив Костянтин Лобач, голова ВП ГО «УкрЯТ» у м. Харкові.

«Цей ґрунт містить такі елементи, як Уран 235, Уран 238 та Плутоній 239. Фактично це джерела α-випромінення, які при попаданні всередину тіла становлять для людини величезну небезпеку призводять до руйнування біомолекул. Також небезпеку становить те, що джерела α випромінення практично неможливо вивести з організму», - зазначив експерт.

Тобто росіяни, що захоплювали ЧАЕС та копирсались у тамтешній землі, точно отримали опромінення внутрішніх органів і, як наслідок, вірний шлях до мутацій та патогенної зміни тканин.

«А якщо додати до цього ще джерела β- та γ-випромінення, то напевно їх чекає довга та болісна (пекельна) смерть, про яку в рф ніхто не розповість та не дізнається», - додав Костянтин Лобач.

Нагадаємо, раніше ми писали Не беріть у руки підозрілі знахідки, - Резніченко звернувся до дніпрян