Дрони, ноутбуки і багато техніки зв’язку: Дніпро передав чергову партію оснащення українським захисникам

_MG_4854

Дніпро передав підрозділам ЗСУ і  Нацгвардії 120 ноутбуків та планшетів зі спеціалізованим програмним забезпеченням, а також ще кількасот одиниць комп’ютерного обладнання і джерела безперебійного живлення. Бійці отримали і чергову партію квадрокоптерів та антен посилення зв’язку радіостанцій, передає Gorsovet.

Усю техніку, яку придбали коштом міського бюджету, обирали за побажаннями самих військових.

_MG_4806

Ці прилади допоможуть нам здійснювати ефективне ураження  цілей (повітряних, – ред.) по Дніпру та області. Дякуємо за цю допомогу. Ноутбуки нам потрібні під час бойового чергування комплексів», — наголосив підполковник Олексій.

_MG_4867

Загалом за понад сім місяців війни Дніпро передав на фронт близько 600 легковиків і вантажівок, а також десятки дронів, сотні радіостанцій та чимало іншого устаткування.

Дуже важливі дрони. Вони можуть використовуватися і вдень, і вночі. Вони цивільні, але надзвичайно ефективні машинки — у корекції вогню, спостереженні за противником. А подекуди і для ударних операцій», — сказав військовослужбовець Андрій.

_MG_4858

Зі свого боку, міський голова Дніпра Борис Філатов вкотре наголосив — місто допомагатиме і надалі.

_MG_4845

Це багатий спектр різного обладнання. Всілякі пристрої, які хлопці використовуватимуть на фронті. І, як завжди, ми передаємо дрони. Прошу всіх допомагати фронту, ЗСУ, донатити на благодійні фонди. Разом до Перемоги!» — сказав Філатов.

_MG_4774

Раніше ми повідомляли, Їхні тіла знайшли у сусідів на даху: Філатов розповів про родину, яку вбила ворожа ракета у Дніпрі.

Важкі, але неточні радянські ракети: чим ворог вдарив вночі по Дніпру.

Офіційно: на енергоблоках Запорізької АЕС не зафіксовано пожеж та загорянь