Дзеркальна дата вересня: як провести сьогоднішній день за порадами нумеролога

643f945a24f98002b379fe51064e04f59b49c290

Сьогодні у календарі дзеркальна дата – 22.09.2022. Про те, на що чекати сьогодні і що не можна робити в цей день розповідає Gorsovet, посилаючись на поради нумерологів.

Що означає дата в нумерології

Взагалі двійка символізує спокій, умиротворення та баланс. Начебто можна і розслабитися, день пройде без подій, але не так просто. Якщо скласти усі цифри з повної дати, то вийде одиниця. Цифра «один» у нумерології носить як позитивне, так і негативне забарвлення. Тобто все може залежати від вашої успішності.

Говорячи про дату 22.09.2022, нумерологи заявляють, що вона є «грошовим магнітом» — вона відповідає за матеріальні цінності та успішність людини у грошових справах.

Це — час, коли людина може запрограмувати себе на кар'єрне зростання, реалізацію проектів, укладання вигідних угод у найближчому майбутньому, залучити фінансову удачу.

Що радять зробити:

  • Метеорологи рекомендують добре підготуватися до цього дня. У четвер, 22 вересня, очікується потужна магнітна буря, яка сильно вплине на метеозалежних людей.
  • Присвятіть вечір своїм рідним та близьким. Цей день чудово підійде для налагодження зв'язків із вашими домочадцями. Будь-який конфлікт чи сварка, яка вас тягне, може вирішитися завдяки кільком добрим словам.
  • Звертайте увагу на різні дрібниці, які, на перший погляд, можуть здатися неважливими. Це допоможе точно визначити, де від вас ховається успіх.
  • Старанно продумуйте плани на цей день. Одиниця може спровокувати появу у житті невеликих проблем, і лише чітка послідовність дій зможе це запобігти.

Що робити заборонено:

  • Не можна сваритися, лаятись, вступати в конфлікти. Не варто суперечити батькам, старшим родичам. Навпаки, в такий день потрібно уважно прислухатися до їхніх слів, настанов або навіть докорів, тому що в них може бути мудрість, що допоможе вам зробити своє життя кращим, вийти з чорної смуги.
  • Категорично не можна думати про погане, бажати зла і лаяти себе навіть за дрібниці.
  • Не можна відмовляти у проханнях про допомогу.
  • Не рекомендується кричати, розмовляти підвищеними тонами.

Раніше ми повідомляли, як працює функція батьківського контролю, яка вже з'явилася в Instagram