Джавелін і Байрактар потрапляють до колекцій. На Дніпровському Головпоштамті погасили нову марку "Зброя Перемоги"

1-31

З квітня цього року стало традицією гасити все нові марки, які випускає в обіг Укрпошта. Зараз вітали нову, за назвою «Зброя Перемоги». Про це пише Gorsovet з посиланням на Суспільне

На аркуші нової серії зображено шість зразків українського та закордонного озброєння, яке зараз використовується ЗСУ у війні з окупантом. Це ракетний комплекс "Вільха", крилата ракета "Нептун", український протитанковий ракетний комплекс "Стугна-П", а ще "Байрактар", "Джавелін" та "M142 Хаймарс".

марки зброя 2

Марки, присвячені боротьбі України з росією почали створювати та вводити в обіг з 12 квітня 2022року. Першою була серія «Руський воєнний корабель, іді  н***й». Потім з’явилася  марка про крейсер «Москва» зі словом "DONE". 28 червня Укрпошта представила марку «Українська мрія». 28 липня – «Доброго вечора, ми з України». Марку « Вільні, Незламні, Непереможні» присвятили Дню Незалежності України. Благодійну марку «Пес Патрон» випустили 1 вересня, а 14 жовтня Укрпошта запустила серію "Слава Збройним Силам України!"

Нова марка «Зброя Перемоги» вийшла до Дня Збройних Сил України.

марки Зброя

Тираж – 200 тисяч примірників. Придбати марку можна у відділеннях Укрпошти, а також в офіційному онлайн-магазині Укрпошти. 

Частина коштів з продажу марки піде на підтримку ЗСУ.

Раніше ми писали, хірурги Дніпра проводять унікальні операції, аби врятувати військових від ампутацій.