Енергетики у Дніпрі працювали з початку ночі: ОВА розповів про ліквідацію наслідків нічного обстрілу

img-3068-amp


Сьогодні в ніч на 13 лютого окупанти здійснили ворожу атаку «шахедами» на Україну, зокрема на Дніпро і область. Повітряні сили знищили 16 ударних БпЛА в межах Дніпропетровської та прилеглих областей. Але були і влучання у місті, – передає «Наше Місто».

 

Голова ДніпроОВА повідомляє, що наші захисники неба знищили 10 шахедів у Дніпровському районі. Але відомо також про декілька влучань у Дніпрі.

 

«Під ударом опинився енергетичний об’єкт. Виникла пожежа, яку вгамували рятувальники. Поцілив агресор і по інфраструктурному об’єкту. Там також зайнялося. Вогонь оперативно загасили», – констатує Сергій Лисак.


Також він подякував усім, хто цілодобово ліквідує наслідки атак армії рф та додав, що наразі у Павлоградському районі вже відновлено електропостачання.

 

«Дякую тим, хто 24/7 ліквідує наслідки російського терору. Серед них й герої-енергетики. Вони вже повернули світло мешканцям Павлоградського району після вчорашніх атак. Зараз же працюють в обласному центрі. Там теж заживили майже всі домівки», – каже голова ДніпроОВА.


Сьогодні також дісталося і Нікополю. Армія рф гатила по Марганці та Мирівській громаді з артилерії. Там пошкоджені три приватні будинки. Одна господарська споруда повністю зруйнована й ще одна – зазнала серйозних пошкоджень. Так само і з близько 50 сонячних панелей.

 

На щастя всюди обійшлося без загиблих і постраждалих.

 

За матеріалами Наше Місто.