Філатов: «Мерія виділила 450 млн грн на ремонт доріг у Дніпрі. Коли встановиться суха погода, комунальники активно візьмуться за роботу»

o_1gt6h8p8ac661sn3oec1h5a13p1hb

На дорозі міста Дніпро тривають роботи з відновлення асфальтового покриття, згідно з розпорядженням міського голови Бориса Філатова. Місто вкладає максимальні зусилля, використовуючи наявні кошти та адміністративні можливості, зокрема з урахуванням 590-ї постанови Кабінету Міністрів України, як зазначив Філатов в ефірі новин на каналі «ДНІПРОTV» 4 квітня.

Міськрада та профільні департаменти виділили 450 мільйонів гривень на ці роботи. Перші бригади дорожників вже почали працювати на дорогах та вулицях міста, що можуть побачити містяни. Загалом, в різних районах міста вже діє 8 бригад дорожників, які почнуть працювати на повну потужність, як тільки настане тепла та суха погода.

Крім того, на початку року комунальники усунули аварійну ямковість на головних магістралях міста та тих вулицях, де рухається громадський транспорт, використовуючи так званий «холодний асфальт».